Corona rechtshulp bij HELIO

Veel bedrijven hebben de afgelopen periode moeilijkheden ervaren door de gevolgen van COVID-19. Gedwongen sluitingen, beperkende maatregelen, personeelstekorten, het niet kunnen nakomen van contractuele verplichtingen en nog meer. Wanneer je voor jouw onderneming op zoek bent naar corona rechtshulp, staan de advocaten van HELIO voor je klaar. Op deze pagina lees je meer over onze diensten op het gebied van corona rechtshulp.

Corona vraagstukken

We begrijpen dat er verschillende redenen kunnen zijn om een advocaat voor jouw onderneming in te schakelen. Rondom corona en de bijbehorende maatregelen kun je denken aan vraagstukken rondom belastingen, NOW-regeling, contracten, onvoorziene omstandigheden, reorganisaties en in het ergste geval faillissementen. Welk vraagstuk ook van toepassing is op jouw onderneming; onze arbeidsrechtadvocaten en ondernemingsrechtadvocaten in Roosendaal staan voor je klaar. Samen met jou brengen we de situatie in kaart en zoeken we naar een oplossing. De beste oplossing voor jou als ondernemer. Onze advocaat helpt je met advies over wat in jouw situatie verstandig is en verder zorgen wij voor de rest. Dat is wat je van onze corona rechtshulp kunt verwachten.

 

HELIO advocaten|mediators

Maak kennis met HELIO advocaten|mediators: een professioneel advocatenkantoor in Roosendaal. Met een team van gespecialiseerde advocaten kunnen wij jou hulp bieden in verschillende rechtsgebieden en bij diverse vraagstukken. Geen vraagstuk is ons te complex. Van ons mag je kwaliteit verwachten. Kwaliteit mét een persoonlijk randje. We zorgen dat je het begrijpt, denken met je mee en zetten ons in voor jouw belangen. En dat altijd voor de volle 100%.

Corona rechtshulp Roosendaal

 

Wij staan voor je klaar

Wil jij eens sparren met een advocaat over corona rechtshulp? Of heb je een complex vraagstuk waar je hulp bij nodig hebt? De specialisten van HELIO staan voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar +31 165 592 000. Onze advocaten helpen je graag.