Over HELIO

HELIO advocaten|mediators is ontstaan uit Haans Advocaten Roosendaal. HELIO advocaten|mediators is nu een onafhankelijk en sterk gespecialiseerd advocatenkantoor. Wij richten ons op jou en je bedrijf. Van ons mag je kwaliteit verwachten. Dit is voor ons vanzelfsprekend. 

Kennis en gericht op jou en je onderneming

Onze advocaten zijn stuk voor stuk gespecialiseerd en hebben daarnaast aandachtsgebieden. Intern zijn de lijntjes kort en staan onze deuren open. Samen zijn wij daarom klaar voor elk vraagstuk waar jij privé of zakelijk mee te maken kunt krijgen. Onze focus is op jouw bedrijf en jouw familie. Op professionele manier streven wij naar de maximale oplossing voor jou en je bedrijf. De gespecialiseerde gebieden zijn:

Meesterlijke oplossingen voor menselijke problemen

Onze kernkwaliteiten bestaan uit het feit dat we toegankelijk en resultaatgericht zijn. We staan naast je, we zorgen dat je het begrijpt, we denken met je mee en we zetten ons in voor jouw belangen. We laten zaken niet op hun beloop. Soms wordt er gekozen voor een procedure. Als het moet dan doen we dat met overgave. Bij HELIO advocaten|mediators krijg je geen standaard antwoorden. We gaan niet met je onderneming of je leven aan de haal. Je zit samen met ons aan het stuur en je bepaalt wat je uiteindelijk wil bereiken. We helpen je met advies over wat in jouw situatie verstandig is en verder zorgen wij voor de rest.

Geschiedenis

HELIO advocaten|mediators heeft besloten om als volledig zelfstandig kantoor haar jarenlange ervaring voort te zetten en de samenwerking met Haans advocaten Bergen op Zoom te beëindigen. Daarbij past ook een nieuwe naam. Haans Advocaten Roosendaal wordt HELIO advocaten|mediators. HELIO advocaten|mediators staat voor inzicht, helder licht op jouw zaak en nieuwe perspectieven.