Advocaat in Bergen op Zoom

Wanneer je op zoek bent naar een advocaat in de buurt van Bergen op Zoom, dan staat HELIO advocaten|mediators voor je klaar. Wij beschikken over een kantoor in Roosendaal en ontvangen je graag. Wat je vraagstuk ook is; ons advocatenkantoor beschikt over advocaten met passende specialisaties, zodat we jou goed kunnen adviseren. Wat ons kenmerkt naast onze kennis en ervaring is de persoonlijke aanpak die wij hanteren. Bij ons ben je geen nummer.

Over HELIO advocaten|mediators

Ons advocatenkantoor nabij Bergen op Zoom is ontstaan uit Haans Advocaten Roosendaal. We zijn nu een onafhankelijk en sterk gespecialiseerd advocatenkantoor. Wij streven altijd naar de beste oplossing voor jou, je familie en/of je bedrijf in Bergen op Zoom. Dat is namelijk waar wij ons in gespecialiseerd hebben: business en family. Zijn er meerdere partijen betrokken, dan bieden wij ook mediation trajecten aan in de vorm van zakelijke mediation en familiemediation. Samen bereiken we een krachtige oplossing.

Advocaat Bergen op Zoom

 

Advocaat inhuren in Bergen op Zoom

Wil jij een advocaat inhuren in Bergen op Zoom en ben je benieuwd wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? We laten dit graag zien tijdens een persoonlijk gesprek. Onze advocaten en mediators ontvangen je graag op ons kantoor in Roosendaal, vlakbij Bergen op Zoom. Heb je vragen? Je kunt ook contact met ons opnemen via +31 165 592 000. We denken graag met je mee.