Familie & echtscheidingen

Een echtscheiding is een flinke stap. Scheiden gaat gepaard met allerlei emoties, maar ook met de afwikkeling van allerlei zaken. Wie zorgt er voor de kinderen op welk moment? Hoe verdeel je de bezittingen? Hoe handelen we de hypotheek of lopende schulden af? Hoe gaat het verder met je onderneming?

Steeds meer mensen zijn niet getrouwd maar wonen samen. Soms hebben zij een notarieel samenlevingscontract maar vaak ook niet. Ook het verbreken van een samenlevingsovereenkomst heeft financiële of juridische gevolgen.

Familie & Echtscheidingen

Goede afspraken

Goede afspraken vormen de basis om goed gescheiden verder te gaan. Door goed overleg, al dan niet met een mediator, kun je een moeilijke en slepende procedure vaak voorkomen. En als het wel zover komt? Ook dan staan onze advocaten klaar om je belangen te behartigen. 

Al onze advocaten zijn gespecialiseerd en aangesloten bij de vFAS. Een aantal van onze gespecialiseerde advocaten zijn ook scheidingsmediator. 

HELIO advocaten|mediators

Wil je weten wat HELIO advocaten|mediators voor je kan betekenen bij een scheiding? Voor een aantal thema’s hebben we veel gestelde vragen alvast op een rij gezet. Ben je op zoek naar begeleiding of meer informatie: neem dan contact op met onze gespecialiseerde advocaten.

Specialisaties van Familie & Echtscheidingen

Waar heb je een vraag over?

Ontmoet onze advocaten