Advocaat in Goes

Wanneer je op zoek bent naar een advocaat in de buurt van Goes, staat HELIO advocaten|mediators voor je klaar. Ons advocatenkantoor is gelegen in Roosendaal, vlakbij Zeeland en op deze locatie ontvangen je graag. Wat je vraagstuk ook is; onze professionele advocaten hebben uiteenlopende specialisaties, zodat we jou goed kunnen adviseren. Individueel hebben we diepgaande kennis en ervaring, en gezamenlijk zijn we breed inzetbaar. Wat ons kenmerkt naast onze kennis en ervaring is de persoonlijke aanpak die wij hanteren. Bij ons advocatenkantoor nabij Goes ben je geen nummer en zetten we ons echt in voor jouw belangen.

Advocaat of mediator nabij Goes

Ons advocatenkantoor is gelegen in Roosendaal en is dus makkelijk te bereiken vanuit Goes in Zeeland. Wij streven altijd naar de beste oplossing voor jou, je familie en/of je bedrijf. Dat is namelijk waar wij ons in grote lijnen in gespecialiseerd hebben: business en family. Zijn er meerdere partijen bij jouw vraagstuk betrokken, dan bieden wij ook mediation trajecten aan. Hierbij werken we toe naar een krachtige oplossing voor beide partijen, en dat zonder tussenkomst van een rechter. Doordat onze mediators ook advocaat zijn, worden ook juridische aspecten in het traject meegenomen. Zo weten jullie zeker dat er een weloverwogen keuze gemaakt wordt.

Meer over mediation

Advocaat Goes

Meer informatie

Of je nu op zoek bent naar een mediator of een advocaat in de buurt van Goes (Zeeland); de deur van HELIO staat voor je open. Ben je benieuwd wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? We lichten het graag toe tijdens een persoonlijk gesprek. Je bent van harte welkom op ons advocatenkantoor in Roosendaal, vlakbij Goes. Heb je nog vragen? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via +31 165 592 000. We staan voor je klaar.