Transport & Logistiek

Ondernemen in de transport- en logistieke sector luistert nauw. De concurrentie is groot, de marges zijn klein. En dus is het zaak om risico’s goed te managen en waterdichte afspraken te maken. Wat zijn de valkuilen in een contract of algemene voorwaarden? Aan welke eisen, bijvoorbeeld uit de cao Beroepsgoederenvervoer, moet je als werkgever voldoen?

Onze advocaten Vervoerrecht, Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht werken nauw samen en helpen je bij elk type probleem. En hoe eerder we daarbij mee kunnen denken, hoe beter.

Onze advocaten

Met praktische adviezen kunnen we je helpen problemen te voorkomen, tegen een fractie van de kosten die gemoeid zijn met een slepend conflict of kostbare procedure. Zijn er toch al problemen ontstaan, bijvoorbeeld door een gebrek aan (volledige) afspraken? Dan hebben wij de ervaring om de schade voor u zoveel mogelijk te beperken.

Meer weten? Hieronder alvast wat antwoorden op enkele van de vragen die regelmatig bij ons langs komen. Of neem contact op met een van onze gespecialiseerde advocaten voor een advies op maat.

Waar heb je een vraag over?

Ontmoet onze advocaten