Advocaat nabij Steenbergen

Ben je op zoek naar een professionele advocaat in de buurt van Steenbergen? HELIO advocaten|mediators beschikt over een kantoor in Roosendaal en staat voor je klaar. Wij zijn er om je te helpen met succesvol ondernemen, werken, wonen en leven. We beschikken over advocaten met diverse specialisaties binnen business en family, waardoor we jou goed kunnen helpen.

Advocaat mediator in de buurt van Steenbergen

Bij ons kun je terecht wanneer je op zoek bent naar een advocaat nabij Steenbergen. Onze naam zegt het al: HELIO advocaten|mediators. We beschikken over gespecialiseerde advocaten, maar je kunt bij ons ook terecht voor een advocaat mediator. Een mediator kan ingeschakeld worden bij een geschil in de zakelijke sfeer of in de persoonlijke sfeer en helpt met het zoeken naar een passende oplossing voor beide partijen. De advocaat mediator van HELIO plaatst het probleem in een juridisch kader en kan een passend advies geven zonder dat er een rechter aan te pas komt. Op deze manier wordt rekening gehouden met meningen en gevoelens van beide partijen en kan een weloverwogen keuze gemaakt worden.

Advocaat in Steenbergen inschakelen

Vakinhoudelijke disciplines

Onze advocaten werken vanuit vakinhoudelijke disciplines. Dit houdt in dat we met bijna ieder vraagstuk wel kunnen helpen. Onze advocaten werken nauw met elkaar samen en zijn daardoor breed inzetbaar. Diepgaande kennis en ervaring; dat is wat ons kenmerkt. We hebben ons onder andere gespecialiseerd in arbeid & ontslag, familie & echtscheidingen, overheid & vergunningen en nog meer. Wat je vraagstuk ook is, schakel een HELIO advocaat nabij Steenbergen in voor een krachtige oplossing.

 

Kom je bij ons langs?

Ben je benieuwd wat de advocaten van HELIO voor jou kunnen betekenen? Onze advocaten ontvangen je graag op het kantoor in Roosendaal, nabij Steenbergen. Heb je nog vragen? Je kunt ook contact met ons opnemen via +31 165 592 000. We beantwoorden je vragen graag!