Advocaat in Zevenbergen

Ben je op zoek naar een professionele advocaat rondom Zevenbergen? HELIO advocaten|mediators beschikt over een kantoor in Roosendaal en staat voor je klaar. Wij zijn er om je te helpen met succesvol ondernemen, werken, wonen en leven. We beschikken over advocaten met verschillende specialisaties, waardoor we jou goed kunnen adviseren bij jouw kwestie.

Jouw professionele advocaat nabij Zevenbergen

Wanneer je een advocaat in omgeving Zevenbergen zoekt kun je bij HELIO advocaten|mediators terecht. Het team bestaat uit diverse professionele advocaten, maar je kunt bij ons ook terecht voor een advocaat mediator. Is er sprake van een geschil in de zakelijke of persoonlijke sfeer, dan kan een mediator uitkomst bieden. De advocaat mediator van HELIO plaatst het probleem in een juridisch kader en biedt een passend advies zonder tussenkomst van een rechter. Er wordt rekening gehouden met gevoelens en meningen van beide partijen, zodat een weloverwogen keuze gemaakt kan worden. Een keuze waar beide partijen zich in kunnen vinden.

Vakinhoudelijke disciplines

Onze advocaten in de buurt van Zevenbergen werken vanuit vakinhoudelijke disciplines, waardoor we met bijna ieder vraagstuk kunnen helpen. Onze advocaten werken nauw met elkaar samen en zijn daardoor breed inzetbaar. Een persoonlijke aanpak en diepgaande kennis & ervaring; dat is wat ons kenmerkt. We hebben ons onder andere gespecialiseerd in in de volgende gebieden:

Schakel een HELIO advocaat nabij Zevenbergen in voor een krachtige en passende oplossing voor jouw vraagstuk.

 

Plan een afspraak

Ben je benieuwd wat de advocaten van HELIO voor jou kunnen betekenen? Onze advocaten en mediators ontvangen je graag op ons advocatenkantoor in de buurt van Zevenbergen. Heb je vragen? Je kunt ook contact met ons opnemen via +31 165 592 000. We denken graag met je mee!