Echtscheidingsadvocaat Roosendaal

Zoek je een echtscheidingsadvocaat in Roosendaal die jou kan helpen? Zit je in een scheiding en kom je er met je partner niet uit? Geen nood, HELIO advocaten|mediators helpt je door deze periode vol emoties en onrust heen. Samen zorgen we ervoor dat de scheiding zo goed mogelijk afgewikkeld wordt en dat er duidelijke afspraken worden gemaakt. Wil je meer weten over onze diensten als echtscheidingsadvocaat in Roosendaal? Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar.

Wat doet een echtscheidingsadvocaat?

Een echtscheidingsadvocaat helpt je duidelijke afspraken te maken met jouw partner over de verdeling van bezittingen, schulden, betaling van alimentatie en andere zaken. Onze uitgangspositie is om een lang juridisch proces in de rechtbank te voorkomen. Dit doet een echtscheidingsadvocaat van HELIO in Roosendaal door goede afspraken te maken. Indien het toch nodig is, staan onze advocaten klaar om je belangen te behartigen in een procedure.  

Echtscheidingsadvocaat Roosendaal

Mediator of advocaat inschakelen

Bij HELIO advocaten|mediators in Roosendaal zijn alle echtscheidingsadvocaten aangesloten bij de vFAS: de vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het Familie- en erfrecht. Daarnaast hebben wij enkele advocaten die gespecialiseerd zijn in mediation. Een advocaat mediator van HELIO is een professional die op de hoogte is van de meest recente wetgeving. Deze neutrale mediator zorgt ervoor dat de belangen van beide partners behartigd worden. Twijfel je of je een echtscheidingsadvocaat of mediator van HELIO in Roosendaal wilt inschakelen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies.   

Specialisaties van HELIO advocaten|mediators

Bij HELIO advocaten|mediators hebben we er bewust voor gekozen om ons te specialiseren in arbeidsrecht en familierecht. Onze advocaten hebben daarbij speciale aandachtsgebieden, zodat we bij ieder vraagstuk zo goed mogelijk kunnen helpen. Zo kunnen we je adviseren over kinderen en kinderalimentatie, partneralimentatie maar ook over scheiden wanneer er een onderneming in het spel is. Wat er ook speelt, onze echtscheidingsadvocaat in Roosendaal staat voor je klaar. We zijn toegankelijk en resultaatgericht. We staan naast je, zorgen dat je het begrijpt en denken met je mee. Dat is waar wij voor staan.

Afspraak plannen

Scheiden is nooit makkelijk en brengt veel emoties met zich mee. Bij HELIO advocaten|mediators zorgen we ervoor dat je zo goed mogelijk door deze periode heen komt. Wil je een afspraak inplannen met onze echtscheidingsadvocaat in Roosendaal? Je kunt eenvoudig contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 0165 592 000. HELIO advocaten|mediators staat voor inzicht, helder licht op jouw zaak en nieuwe perspectieven.