mr. R.H.U. Keizer (Redmer)

Advocaat

“Een geschil met de overheid voelt vaak oneerlijk. Het zijn grote tegenstanders die veel macht hebben. Voor mij is het de ultieme uitdaging om dat evenwicht te herstellen en mijn cliënten te beschermen tegen hun overheid. Door de overheid consequent aan haar eigen wetten en regels te houden zorg ik ervoor dat mijn cliënten gehoord worden, dat hun belangen worden meegewogen en dat de wet juist wordt toegepast. Hierbij kan ik vaak de combinatie maken met het civiele bouw- en burenrecht waardoor mijn cliënten ook voor al hun vragen over vastgoed bij mij terecht kunnen.”

Verzekerde rechtsbijstand 

Redmer werkte twee jaar voor de grootste rechtsbijstandverzekeraars van het land. Hierdoor kent hij de werkwijze en kan hij snel schakelen als u voor rechtsbijstand verzekerd bent. 

Rechtsgebiedenregister

Redmer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Bestuursrecht

  • Bestuursprocesrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Jonge Balie

Redmer is lid van de Vereniging Jonge Balie Zeeland-West-Brabant en onderhoudt via haar activiteiten een rijk netwerk van mede-advocaten.

Anderen over Redmer: 

“Eerlijk, op de zaak gericht, kundig en heeft goede sociale vaardigheden.”

“Kundig, nam de leiding in mijn zaak.”

“Ik had zelf geen idee hoe ’t verder moest. Hij wel.”

En verder

Redmer draagt een oude Germaanse naam met een betekenis. ‘Red’ & ‘mer’ slaan namelijk op ‘raad’ en ‘vermaard’. Vrij vertaald wordt Redmer ‘geroemd vanwege zijn raad’.
 

Specialisaties van mr. R.H.U. Keizer (Redmer)

Berichten van Redmer