mr. T.M. Kools (Tom)

Advocaat

Als advocaat adviseert Tom Kools het MKB en particulieren op een breed scala aan rechtsgebieden. Tom adviseert en begeleidt onder meer op het gebied van commerciële contracten, (bestuurders)aansprakelijkheid, huurovereenkomsten, burenrecht en het incasseren van vorderingen. 

“Het privaatrecht gaat over geschillen tussen particulieren of ondernemers onderling. Zij komen bij mij met een probleem en ik probeer een zo goed mogelijke oplossing te bereiken. Dat begint altijd met goed luisteren naar mijn cliënt. Ik heb een nuchtere kijk op zaken en zet snel alle feiten op een rij. Op die manier kan ik een passend advies geven voor jouw probleem. Ik heb altijd één duidelijk doel: een oplossing waarmee jij verder kunt."

“Procederen is soms onvermijdelijk. Als het belang van de klant dat vergt, moet je ook doorpakken. In de meeste gevallen probeer ik echter om actief op zoek te gaan naar een minnelijke oplossing. Zo weten beide partijen het snelst waar ze aan toe zijn en is het niet nodig om een langdurige en kostbare gerechtelijke procedure te voeren”

Rechtsgebiedenregister

Tom heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Verbintenissenrecht
  • Huurrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Jonge Balie

Tom is lid van de Vereniging Jonge Balie Zeeland-West-Brabant.
 

Specialisaties van mr. T.M. Kools (Tom)

Berichten van Tom