Erven & schenken

Regelmatig begeleidt een notaris nabestaanden bij het verdelen van de erfenis van een overleden dierbare. Meestal is overleg genoeg. Maar soms ontstaat een conflict en lukt het niet om overeenstemming te bereiken. Procederen is dan één van de opties. Het is dan verstandig om een advocaat gespecialiseerd in erfenisrecht in te schakelen.

Onze erfrechtdeskundigen stellen alles in het werk om verdeeldheid over een nalatenschap op te lossen. Zodat je krijgt waar je recht op hebt, zonder een slepend conflict.

Advocaat bij Erven & Schenken

Ook rond een schenking kunnen conflicten ontstaan. Bijvoorbeeld over wie er recht op heeft bij een echtscheiding. Onze advocaat gespecialiseerd in erfenisrecht kan jou hier ook bij helpen. Door een advocaat van HELIO advocaten|mediators in te schakelen ben je ervan verzekerd dat alles goed en eerlijk geregeld wordt.

Wil je weten wat een erfenisrecht advocaat van HELIO advocaten|mediators voor jou kan betekenen? Aan de hand van een aantal veel gestelde vragen vind je hieronder al wat antwoorden. Natuurlijk is elke situatie anders. Wil je passend advies op maat? Neem dan contact op met een van onze erfrechtadvocaten. Onze advocaat gespecialiseerd in erfenisrecht helpt je graag.

Ontmoet onze advocaten