HELIO advocaten|mediators Roosendaal legt focus op Business & Family

HELIO advocaten|mediators helpt je om succesvol te ondernemen, werken en leven. Juist om dat zo goed mogelijk te doen hebben we besloten om ons verder te specialiseren.

Per 1 juni 2018 focussen we volledig op Business & Family.

Concreet betekent dit dat we afscheid hebben genomen van onze sectie strafrecht. Onze focus ligt nu volledig op ondernemingsrecht en familierecht. En onze gespecialiseerde juristen gaan nóg nauwer samenwerken dan ze al deden.

Waarom Business & Family?

Omdat onze advocaten elkaar juist op deze terreinen het meest aanvullen en versterken. Veel van onze klanten zijn ondernemers, en een ondernemer heeft naast zakelijke uitdagingen óók privébelangen.

Meerwaarde voor ondernemers...

Met de keuze voor Business & Family helpen we je als ondernemer echt bij álles de best mogelijke oplossing te vinden. Allereerst vanuit het oogpunt van de zaak: onder meer bij ondernemingsrecht en contracten, arbeidsrecht en huurrecht, reorganisaties en herstructureringen. Of wanneer de onderneming in financieel zwaar weer terecht komt. Waarbij we altijd ook rekening houden met je thuissituatie en belangrijke life-events. Nu en straks. Trouwen, een samenlevingscontract, adoptie, scheiden of erven: als ondernemer kún je privé simpelweg niet los zien van de business.

...én voor niet-ondernemers.

Ook niet-ondernemers hebben profijt van ons ‘dubbele perspectief’. Wanneer we bijvoorbeeld de niet-ondernemende partner, een werknemer of een directielid begeleiden, helpt het enorm dat we alle juridische haken en ogen van het ondernemings- en familierecht kennen. We overzien direct alle mogelijkheden en beperkingen.

HELIO advocaten|mediators. Menselijke aanpak. Meesterlijke oplossingen.

Onze manier van werken versterkt de inhoudelijke meerwaarde die we bieden. Door Business & Family nóg nauwer met elkaar te verweven, maken we voor onze klanten nóg duidelijker waar onze meerwaarde altijd al zat.

Heb je nog vragen over dit onderwerp?

Graag iemand persoonlijk spreken?

Heb je een vraag over ons kantoor? Zit je met een juridisch vraagstuk? Uiteraard kun je ons direct en geheel vrijblijvend bellen of mailen.